Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta 4 Aralık’ta 8 Saatlik Elektrik Kesintisi Planı

Uşak’ta Elektrik Kesintisi Planları

Uşak’ta Elektrik Kesintisi Planları Belli Oldu

Uşak ilinde elektrik dağıtımı yapan şirket, belirli bölgelerde planlanan elektrik kesintilerini duyurdu. Sivaslı, Merkez, Eşme ve Banaz ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, 04 Aralık 2023 tarihinde 09:00 – 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşayacaklar.

  1. Sivaslı
  2. Merkez
  3. Eşme
  4. Banaz

Uşak elektrik dağıtım şirketi tarafından 25 Kasım 2023 tarihinden itibaren yapılan ilanlarda, kesinti uygulanacak yerler ve ilan yayın tarihleri detaylı bir şekilde bildirildi. Bu kesintilerin planlanma sebepleri ve etkileri konusunda ise şirketten ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

Merkez ilçesindeki aboneler, 25 Kasım 2023 tarihinden bu yana defalarca kesinti ile ilgili bilgilendirildi. Öte yandan, Eşme ve Sivaslı ilçelerindeki abonelere, 01 Aralık 2023 ve 30 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan ilanlarla kesinti duyuruldu.

Kesintilerin belirli saatlerde uygulanacak olması nedeniyle, planlı bir şekilde faaliyet gösteren işletmeler ve evlerinde elektrik kesintisinden etkilenecek olan vatandaşlar, bu duruma hazırlıklı olmalılar. Bilhassa, elektrikle çalışan cihazları kullanım dışı bırakma, acil durum planları oluşturma ve gerektiğinde alternatif enerji kaynaklarına erişim sağlama gibi önlemler alınabilir.

Uşak ilindeki söz konusu kesintiler, bakım veya altyapı çalışmaları gibi teknik nedenlerden kaynaklanabilir. Vatandaşlar, kesinti öncesinde ilgili kurumla iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirler.

Kesintiye uğrayacak bölgelerdeki vatandaşların, duyurulan saatler arasında gerekli önlemleri alarak kesintiye karşı hazırlıklı olmaları tavsiye edilmektedir.