Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta 5 günlük hava tahmin raporu paylaşıldı

    Uşak’ta Haftalık Hava Durumu

    Uşak’ta Haftalık Hava Durumu Tahmini

    Uşak’ta önümüzdeki beş gün boyunca değişken bir hava bekleniyor. Doğru hazırlıklar yapabilmek ve dışarıda vakit geçirirken rahat etmek adına hava tahminlerini yakından takip etmek önem arz ediyor.

    05 Aralık Salı: Parçalı Bulutlu Bir Başlangıç

    Bugün Uşak, parçalı bulutlu bir hava ile karşılaşacak. Gün boyunca en düşük 6°C ve en yüksek 15°C sıcaklık bekleniyor. Nem oranı %62 ila %94 arasında değişecek. Rüzgarın hızı saatte 1,1 ila 9,8 km arasında olacak. Ortalama sıcaklık ise 9,8°C olacak. İleriye dönük planlar yaparken ortalama sıcaklık değerlerini göz önünde bulundurmakta fayda var.

    06 Aralık Çarşamba: Sağanak Yağışlarla Devam

    Yarın Uşak’ta sağanak yağışlarla karşılaşabiliriz. En düşük sıcaklık 5°C, en yüksek ise 12°C olacak. Nem oranı %72 ila %95 arasında değişecek. Rüzgarın hızı saatte 0,8 ila 10 km arasında seyredecek. Ortalama sıcaklık 10,6°C olarak tahmin ediliyor. Bu durumda şemsiyenizi yanınıza almayı unutmayın.

    07 Aralık Perşembe ve İlerisi: Yağışlı Bir Hava Bekleniyor

    Perşembe ve Cuma günleri de yağışlı geçecek. Sıcaklık değerleri 5-10°C arasında seyrederken nem oranı %77 ila %96 arasında olacak. Rüzgarın hızı da değişkenlik gösterecek ve saatte 1,3 ila 1,6 km arasında seyredecek. Hafta sonuna doğru ise bulutlu bir hava bekleniyor.

    Uşak, önümüzdeki beş gün boyunca değişken bir hava yaşayacak gibi görünüyor. Bu durumda günlük hava tahminlerini takip etmek ve dışarıda zaman geçirirken gerekli tedbirleri almak önemli. Şemsiyenizi, sıcak tutan giysilerinizi yanınıza alarak hava koşullarına karşı hazırlıklı olabilirsiniz.

    Hava tahminleri, değişkenlik gösterebileceğinden günlük güncellemeleri takip etmekte fayda var. Uşak’ta keyifli ve güvenli bir hafta geçirmeniz dileğiyle!