Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta bugün: Öğle saatleri önemli

    Sabah saatlerinde Uşak, parçalı

    Sabah saatlerinde Uşak, parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak. Sıcaklık 7°C olacak ve hissedilen sıcaklık da 7°C olacak. Nem oranı %90 olacak ve rüzgar yaklaşık 7 km/sa hızında esecek. Öğle saatlerine doğru bulutlar artacak ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 11°C olacak ve hissedilen sıcaklık da aynı şekilde 11°C olacak. Nem oranı %79’a düşecek ve rüzgarın hızı 9 km/sa ile 21 km/sa arasında değişecek.

    Öğleden Sonra ve Akşam Saatleri: Sağanak Yağışlı

    Öğleden sonra Uşak, yağışlı bir havaya ev sahipliği yapacak. Saat 12.00 ile 15.00 arasında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 13°C olacak ve nem oranı %70’e düşecek. Rüzgar hızı 12 km/sa ile 32 km/sa arasında değişecek. Akşam saatlerine doğru yağış devam edecek ve sıcaklık 11°C’e düşecek. Nem oranı %90’a çıkacak ve rüzgar hızı 7 km/sa ile 34 km/sa arasında esecek. Saat 21.00’den itibaren bulutlar tekrar artacak ve hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık 7°C olacak ve nem oranı %96 olacak. Rüzgar hızı 7 km/sa ile devam edecek.

    Uşak’ta Çarşamba günü için saatlik hava durumu bu şekilde öngörülüyor. Hava durumunun değişkenlik gösterebileceğini unutmayın ve dışarı çıkmadan önce güncel hava durumu bilgisini kontrol etmek önemlidir.