Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta çiftçilere duyuru: Askıya çıktı

İlk Dönem İçin Buzağı

İlk Dönem İçin Buzağı Desteklemesi Askıda!

Uşak’ta tarım ve hayvancılık sektöründeki üreticilere yönelik sağlanan desteklerde yeni bir döneme adım atılıyor. 2023 yılı 1. dönem buzağı destekleme askı listeleri, birliklerde ve il/ilçe müdürlüklerinde 22 Ocak – 30 Ocak tarihleri arasında askıya çıkarılacak. Bu dönemde doğan buzağıları kapsayan askı listelerine itirazlar ise 30 Ocak 2024’e kadar alınacak.

İlk Dönem Desteklemesinden Yararlanamayanlar İçin İkinci Şans

Birinci dönem desteklemesinden faydalanmayı unutan yetiştiricilere müjde! 2023 yılının ikinci dönemi için başvuru süresi 1 Nisan – 17 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. İlk dönemde destekleme alamayan buzağılar, eksikleri tamamlandığında ikinci dönemde desteklemeden yararlanabilecekler.

Destekleme Sürecinde Son İtiraz Tarihi: 30 Ocak 2024!

Buzağı destekleme sürecinde yer alan çiftçilerin dikkatine: 1. Dönem askı listelerine itiraz etme hakkı 30 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli. Yetiştiriciler, listelerde herhangi bir hata veya eksiklik tespit etmeleri durumunda belirlenen tarihe kadar itirazlarını il/ilçe müdürlüklerine iletebilirler. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uşak İl Tarım Müdürlüğü, Hububat
Sıradaki Haber Tarım Müdürlüğü, Hububat ve Nohut Ekili Arazilerde İnceleme Yaptı