Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Depremde Arama Kurtarma Eğitimi Başladı

Uşak’ta Depremde Arama Kurtarma

Uşak’ta Depremde Arama Kurtarma Eğitimi Başladı!

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve TCDD Devlet Demir Yolları 7. Bölge Müdürlüğü personelleri, depremde arama kurtarma eğitimi almaya başladı. Eğitimler, olası bir depremde arama kurtarma çalışmalarına daha etkin katılım sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Eğitimde Neler Öğretiliyor?

Eğitim kapsamında, katılımcılara depremde arama ve kurtarma teknikleri, enkaz altında kalan kişilere ilk yardım müdahalesi, afet psikolojisi ve afet sonrası koordinasyon gibi konularda teorik ve pratik bilgiler veriliyor.

Eğitime Kimler Katılıyor?

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm personeli ve TCDD Devlet Demir Yolları 7. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir’deki demiryolu çalışanları eğitime katılıyor.

Eğitimin Önemi

Uşak’ın deprem kuşağında yer alması ve depremlerin her zaman bir risk oluşturması nedeniyle bu tür eğitimlerin önemi oldukça büyük. Eğitimler sayesinde, olası bir depremde arama kurtarma çalışmalarına daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilebilecek.

Resmi açıklama

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve TCDD Devlet Demir yolları 7. Bölge Müdürlüğü personellerine “Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi” verilmeye başlandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lezzet Durağı: Uşak’tan İlabada Sarması
Sıradaki Haber Uşak ve çevresinde meşhur yemek