Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta hava soğuyor, yağmur geliyor: 5 günlük hava durumu raporu

    Uşak’ta hava, önümüzdeki günlerde soğumaya ve yağmurlu olmaya başlayacak.

    Uşak'ta hava, önümüzdeki günlerde

    Uşak haberleri – Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Uşak’ta bugün (11 Aralık) hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 9 derece olacak. Rüzgar, güneydoğudan 74 kilometre/saatte esecek.

    Yarın (12 Aralık) hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 11 derece olacak. Rüzgar, güneydoğudan 59 kilometre/saatte esecek.

    13 Aralık Çarşamba günü hava puslu olacak. En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Rüzgar, güneydoğudan 94 kilometre/saatte esecek.

    14 Aralık Perşembe günü hava puslu olacak. En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Rüzgar, doğudan 78 kilometre/saatte esecek.

    15 Aralık Cuma günü hava çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 16 derece olacak. Rüzgar, kuzeydoğudan 64 kilometre/saatte esecek.

    16 Aralık Cumartesi günü hava yağmurlu olacak. En düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 10 derece olacak. Rüzgar, kuzeydoğudan 81 kilometre/saatte esecek.

    Geçen yıl aynı tarihlerde Uşak’ta hava genellikle güneşliydi. En yüksek sıcaklık 15,6 derece, en düşük sıcaklık ise -6,6 derece olarak kaydedildi.