Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta “TEKNOFEST 2024 Başvuru Hazırlama Eğitimi” Başvuruları Başlıyor!

Uşak İl Millî Eğitim

Uşak İl Millî Eğitim Müdürlüğü, T3 Vakfı İl Koordinatörlüğü ve Uşak Üniversitesi İş Birliğiyle Eğitim Kapılarını Açıyor!

Uşak İl Millî Eğitim Müdürlüğü, T3 Vakfı İl Koordinatörlüğü ve Uşak Üniversitesi iş birliğinde düzenlenecek olan “TEKNOFEST 2024 Başvuru Hazırlama Eğitimi”, teknolojiye ilgi duyan gençleri bekliyor. Bu eğitim sayesinde, gençler hem TEKNOFEST’e katılma aşamasında ihtiyaç duyacakları başvuru süreci detaylarını öğrenme fırsatı bulacaklar hem de yaratıcı projelerini hayata geçirme konusunda kendilerini geliştirecekler.

Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor: 31 Ocak 2024’e Kadar Başvurularınızı Yapın!

TEKNOFEST Başvuru Hazırlama Eğitimi’ne katılmak isteyen gençlerin son başvuru tarihi 31 Ocak 2024. Bu tarihe kadar başvurusunu tamamlayan gençler, 6 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan eğitimde, başvuru sürecinin detaylarına dair önemli bilgiler edinecekler. Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

İnovatif Projelerle TEKNOFEST’te Boy Gösterin

TEKNOFEST Başvuru Hazırlama Eğitimi, 6 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel: “Gençler, bu eğitimde projelerini daha etkili bir şekilde sunma, teknik detayları belirleme ve yarışmaya katılma sürecini öğrenme şansını yakalayacaklar. İnovatif fikirleriyle TEKNOFEST’te öne çıkmak isteyen herkesi eğitime katılmaya davet ediyoruz.” açıklamasında bulunarak teknoloji tutkunlarını davet etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uşak İl Tarım Müdürlüğü, Hububat
Sıradaki Haber Tarım Müdürlüğü, Hububat ve Nohut Ekili Arazilerde İnceleme Yaptı