Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta yarın dışarı çıkacaklara uyarı

    Uşak’ta yarın sağanak yağış

    Uşak’ta yarın sağanak yağış bekleniyor

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Uşak ve çevre illerde yarın sağanak yağış beklendiği bildirildi. Açıklamada, yağışların yer yer kuvvetli olması, ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

    Yağışlar yarın etkili olacak

    Uşak’ta yarın beklenen sağanak yağışlar, sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak. Yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini artırması bekleniyor. Yağışların, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

    Sıcaklıklar 12 ile 5 derece arasında olacak

    Yağışların etkili olacağı yarın, Uşak’ta hava sıcaklıkları 12 ile 5 derece arasında seyredecek. Rüzgar hızı ise 10 km/saate kadar çıkacak. Nem oranı ise yüksek seyretmeye devam edecek (%72 ila %95).

    Vatandaşlara uyarı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Uşak ve çevre illerde yarın etkili olacak sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşları uyardı. Uyarıda, yağışların yer yer kuvvetli olması, ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

    Vatandaşların, yağışların etkili olacağı yarın, mümkünse dışarı çıkmaması, zorunlu durumlarda ise tedbirli olması tavsiye edildi. Ayrıca, yağışların etkili olacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların, sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.