Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Ergün, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti

Turan Ergün’den Önemli Ziyaret:

Turan Ergün’den Önemli Ziyaret: Avrupa Birliği İle Güçlü İşbirliği Adımları

Vali Dr. Turan Ergün, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan’ı Ziyaret Etti.

Günümüzde küresel ilişkilerin karmaşıklığı içinde, Türkiye’nin dış politika ve mali işbirliği alanındaki önemli hamleleri aralıksız devam ediyor. Son olarak, Vali Dr. Turan Ergün’ün liderliğindeki heyet, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan’ı ziyaret etti.

Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği: Yeni Bir Dönem Başlıyor

Bu kritik ziyarette, Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı başta olmak üzere, ilgili taraflar arasında yürütülen ve potansiyel olarak yürütülebilecek projeler ele alındı. Türkiye’nin bu bölgedeki stratejik konumu, Vali Dr. Turan Ergün’ün liderliğindeki heyetin önemli değerlendirmelerde bulunmasına ve gelecekteki işbirliği projelerine yönelik yeni adımların atılmasına olanak tanıdı.

Türkiye’nin Avrupa Birliği ile olan bu yakın işbirliği, bölgesel kalkınma, sürdürülebilirlik ve güvenlik alanlarında ortak çıkarlara dayalı projelerin hayata geçirilmesine olanak sağlayarak, bölgesel istikrar ve refahın artmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.