Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    5 bakanlıkta atama ve görevden almalar Resmi Gazete’de

    ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı

    ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Tarım Bakanlıklarının atama ve görevden alınmalarına ilişkin kararlar açıklandı. ve Ormancılık yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. .

    3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri uyarınca Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine Hazine ve Maliye Müfettişleri Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oğuzhan Uzuner, Pınar Bilgen ve Talha Koç atandı. Bakanlıkta boşalan Hazine Başkontrolörlüğü görevine Meryem Koşar atandı.

    Atama kararlarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda boşalan Başmüfettişliklere Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ile Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş görevden alındı.

    Yayınlanan kararla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişleri Ali Akkurt ve Embiya Yıldırım görevden alındı.

    Söz konusu bakanlıklardaki personele ilişkin atama kararlarının alınabilmesi için Tıklayabilirsiniz.