Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Aydın Jandarma Trafik Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi

    Aydın’da Trafik Haftası Kapsamında

    Aydın’da Trafik Haftası Kapsamında Bilgilendirme Etkinlikleri Gerçekleştirildi

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli ilçelerde stant çalışmaları ve afişlemeler düzenledi. Etkinliklerde vatandaşlara trafik kuralları ve güvenli sürüşle ilgili bilgiler verildi.

    AYDIN’DA JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ ÇEŞİTLİ İLÇELERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ STANT ETKİNLİKLERİ İLE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA)

    Jandarma trafik ekipleri, Çine Belediye binası önü, Didim ilçesi Akbük, Akköy ve Akyeniköy mahalleleri, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi ve Karacasu ilçesi Merkez ve Palamutçuk mahallelerinde stant kurarak vatandaşları bilgilendirdi. Yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu bölgelere de afişler asıldı.

    Jandarma trafik ekiplerinin düzenlediği stant çalışmaları ve afişlemeler vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, trafik kuralları ve güvenli sürüşle ilgili bilgiler aldıkları için jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

    Jandarma trafik ekipleri, Trafik Haftası kapsamında düzenledikleri bilgilendirme etkinliklerinin ardından sürücülere ve yayalara dikkatli ve kurallara uyarak araç kullanmaları ve trafikte tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.