Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Bakan Güler: Başarılı operasyonlar terör örgütüne ağır darbe indirdi

    Milli Savunma Bakanı Yaşar

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve kuvvet komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

    ANKARA (İGFA) – Başkanlığında Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu, Şuay Alpay, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile ülke Sınır içi ve sınır ötesi birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

    Toplantıda faaliyetler hakkında bilgi alan ve talimatlar veren Bakan Yaşar Güler, küresel ve bölgesel düzeyde çok kritik gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ülkemizin güvenliğinin sağlanması için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. artan risk, tehdit ve tehlikeler karşısında hak ve çıkarlarımızı korumaktır. Gerek ziyaretlerimde, gerekse katıldığım tatbikat ve faaliyetlerde sizlerin ve kahraman yoldaşlarımın son dönemdeki özverili çabalarını memnuniyetle gözlemlediğini belirten Bakan Güler, “Genelde yürütülen başarılı operasyonlarla, Yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele eden terör örgütüne ağır bir darbe indirilmiş olup, örgütün eylem kabiliyeti artık bitmemiştir.” Önümüzdeki dönemde bugüne kadar sahada kurduğumuz kontrolü geliştirmek, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesini sıfırlamak amacıyla dokunulmaz hiçbir yer kalmayacak, dokunulmamış hiçbir yer bırakılmayacaktır. Bölgede mutlak hâkimiyet sağlamak için operasyonlarımızda düşünce, planlama ve uygulamada hızlı davranacak, sahanın gerektirdiği alışılmadık ve öngörülemez düzeyde terörizm kullanacağız. “Terör örgütü üzerindeki baskı, örgütün algılayamayacağı, tepki veremeyeceği bir hızda kesintisiz olarak devam edecektir” dedi.