Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Bakan Işıkhan SGK İl Müdürleriyle online görüştü

    ANKARA (İGFA) – Çalışma

    ANKARA (İGFA) – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bakanlığın illerdeki gözü ve kulağı olan il müdürleri ve il müdürlüğü çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Yaklaşık bir yıllık çalışma süresini birlikte tamamladıklarını belirten Bakan Işıkhan, bu süre zarfında hem çalışma hayatımız hem de ülkemiz için çok önemli adımlar attıklarını belirterek, “Bunların hepsini hep birlikte başarıyla gerçekleştirdik. Başta Bakanlığımız olmak üzere tüm kamu kurumlarımızın gelecek politikaları açısından sizlerleyiz.” Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olan, temel taşı olarak gördüğümüz ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefimiz var. Ülkemizin yediden yetmişe her ferdinin bu hedefe odaklanması, bu vizyonun bilincinde olması gerekiyor. Bu nedenle bu hedefe odaklandık. “Hizmetimizde yürüttüğümüz her çalışmada, eskisinden daha büyük sorumluluklarımızın olduğunu unutmamalıyız” dedi.

    Her il müdürü; Kendilerini bulundukları şehrin çalışma ve sosyal güvenlikten sorumlu bakanları olarak görmeleri gerektiğini belirten Bakan Işıkhan, “Şehirlerinizde hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmelisiniz. Bu doğrultuda bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları daha da geliştirerek, daha kaliteli hale getirerek hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Emek ve motivasyonumuzu daha da artırarak üreteceğiz. Artık kendine ‘yüzyıl vizyonu’ kazanmış bir ülkenin kamu kurumuyuz. Tüm eylemlerimizi bu gerçeğin bilinciyle gerçekleştireceğiz. Bu anlamda özellikle Bakanlığımızın kurumları ve kurum yöneticileri olarak ne kadar çevik, pratik ve sonuç odaklı çalışırsak o kadar başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Sizin başarınız Bakanlığımızın başarısıdır; Bakanlığımızın başarısı Türkiye’nin başarısı demektir. Bu nedenle sorumluluğumuz ve çalışmalarımız daha da artacaktır” dedi.

    Bakan Işıkhan, 81 ilin SGK il müdürleriyle şehirlerindeki çalışma ve projelerle ilgili istişarelerde bulundu.