Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Başkan Büyükkılıç: “Düzenli, planlı, doğayla iç içe bir ilçe ortaya çıkacak”

    Mehmet UZEL / KAYSERİ

    Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesi’nde 750 parselin yer aldığı konut alanına açılan alanda altyapı ve yol yapım çalışmalarını inceledi.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihalelerle satışa sunulan ve vatandaşlara doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Güneşli İlçesi’ndeki yeni yerleşim bölgesinde altyapı ve yol yapım çalışmaları sürüyor.

    Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

    Büyükkılıç’a, incelemelerinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, daire başkanları ve müteahhit firma yetkilileri eşlik etti.

    Güneşli İlçesi’nde 750 parselin yerleşime açıldığı bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, “Hatırlayacağınız üzere Güneşli bölgesindeki bağ ve sayfiye alanlarına ilişkin yaptığımız planlamaydı. ve bu bölgedeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere yasal çerçevede müteakip satışları gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın buralara inşaat yapmaya başlamasını görmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca buranın altyapı çalışmalarını, kanal ve su işlerini de tamamladık. Yollardaki çalışmaların yarısı tamamlandı, kalan kısmın tamamlanmasının ardından asfalt çalışması hayata geçirilecek” dedi.

    “ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR”

    Çalışmada emeği geçenlere teşekkür eden Büyükkılıç, “Amacımız hem pandemi sonrasında hem de deprem sonrasında insanlara daha ekonomik, daha sağlıklı ve daha güvenli yaşayacakları bir ortam sağlamak ve doğayla iç içe olmalarını sağlamaktır” dedi. altyapısıyla düzenli, planlı bir ortamda. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

    TEMMUZ AYINDA İHALE EDİLECEK PARSELLERE İLİŞKİN DAVET

    Güneşli İlçesi’ndeki yeni yerleşim alanına ilginin yoğun olduğunu kaydeden Başkan Büyükkılıç, yeni parsellerin temmuz ayında ihaleyle satışa sunulacağını duyurdu.

    Büyükkılıç, bölgede altyapısı çok düzenli, planlı, doğayla iç içe bir ilçenin ortaya çıkacağını belirterek, “Vatandaşlarımızın önümüzdeki dönemde kalan parsellerimizin değerlendirilmesi konusunda büyük bir ilgiyle soru sorduğunu görüyorum. İnşallah bu bölgede çok düzenli, planlı, altyapısı olan, doğayla iç içe bir ilçe ortaya çıkacak. İlimize ve en önemlisi Erciyesimize yakınlığı; Manzara harika, bölge harika, buradaki insanlar harika. “Ev sahibi olmak isteyenleri de temmuz ayında ihaleye çıkacak parsellerimizle tanışmaya davet ediyorum” dedi.

    Başkan Büyükkılıç, incelemelerinin ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları, personeli ve müteahhit firma yetkilileri ve çalışanlarıyla Erciyes Dağı’nın fonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.