Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Başkan Çakın, Ulaştırma Bakan Yardımcısını ziyaret e tti

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve AK Parti Uşak Milletvekilleri Sayın İsmail Güneş, Sayın Fahrettin Tuğrul ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Kemal Solakhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Osman Boyraz’ı Ziyaret Etti”

    Misafirperverlikleri İçin Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a Teşekkür

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, K Parti Uşak Milletvekilleri Sayın İsmail Güneş, Sayın Fahrettin Tuğrul ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Kemal Solakhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Osman Boyraz’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a misafirperverlikleri için teşekkürler sunuldu.

    Ülke İçin Yürütülen Değerli Çalışmalarda Kolaylıklar Diliyoruz

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve K Parti Uşak Milletvekilleri Sayın İsmail Güneş, Sayın Fahrettin Tuğrul ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Kemal Solakhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Osman Boyraz’ı ziyaret ederek ülkemiz için yürütülen değerli çalışmalarda kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a teşekkürler sunuldu ve ülkemiz için gerçekleştirdiği çalışmalarda başarılar temenni edildi.