Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Başkan Cengiz Ergün’e hizmet teşekkürü

    MASKİ Genel Müdürlüğü, ani

    MASKİ Genel Müdürlüğü, ani ve şiddetli yağışlı havalarda su baskını riskine karşı önlem almak amacıyla Turgutlu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde dere ıslahı ve kutu menfez çalışmalarına başladı. Mahalle muhtarı Selami Özcan ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

    MANİSA (İGFA) –Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, küresel iklim değişikliğinin neden olduğu ani ve şiddetli yağışlara karşı tedbirlerini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı kapsamında Turgutlu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde dere ıslahı ve kutu menfez çalışmalarına başlandı. MASKİ İlçe Başkanı Hüseyin Yelkenci ve mahalle muhtarı Selami Özcan çalışmaları yerinde inceledi.

    ÇALIŞMA SON AŞAMAYA GELDİ

    Mahalle muhtarı Selami Özcan, “Dere ıslahı talebimizi dilekçeyle ilettik. Onlar sayesinde hızlı bir şekilde müdahale edilerek çalışma başlatıldı. Çalışmalarda son aşamaya gelindi. “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Ramazan Burak Aslay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

    Mahalle sakini Abdurrahman Akça, “Taleplerimizle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğumuz dilekçeler sonuç verdi. Akış iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Allah Büyükşehir Belediyesine kolaylık versin. “Başkanımız Cengiz’i çok seviyoruz” dedi.

    Mahalle sakini Mesut Korkmaz, “Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Cengiz’e teşekkür ediyoruz. Mahallemizin alt ve üst yapısı yenilenerek, dere ıslah çalışmaları, baraj güçlendirme gibi birçok çalışma gerçekleştirildi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

    Mahalle sakini Seyfettin Kızmaz, “Yağmur sularından etkilenmememiz için dere iyileştirme çalışması başlatıldı. Hizmetlerden oldukça memnunuz. “Başkanımız Cengiz’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.