Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Belediye Başkanı Çakın, Mahalle Muhtarlarıyla buluştu

    Uşak haberleri – Uşak

    Uşak haberleri – Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir programda şehrin yerel yönetimlerinde önemli pay sahibi olan merkez mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda, şehrin gelişimi ve karşılaşılan sorunların çözümü için muhtarlarla yakın işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çakın, mahalle muhtarlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Muhtarlarla el ele vererek, sorunların çözümü için aktif bir işbirliği içinde olduklarını belirten Çakın, belediye olarak mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm getirme adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Programda, yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunulduğu ve ortak çözüm yollarının ele alındığı belirtildi.

    Başkan Mehmet Çakın, muhtarların çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Bu buluşma, şehir yönetimi ve mahalleler arasında işbirliği ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı.