Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Bingöl’de 1.172 konut ve 196 işyeri elektrikle buluştu

    BİNGÖL GÜNCEL TV /

    BİNGÖL GÜNCEL TV / BİNGÖL (İGFA) – Şirket, Bingöl’de yeni açılan 1.172 konut ve 196 işyerine enerji temini sağladı. Sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fırat EDAŞ, Bingöl’de yatırımlarını tamamlamaya devam ediyor.

    Fırat EDAŞ, yatırım programı kapsamında Bingöl Merkez İlçesi Kültür Mahallesi’nde çok sayıda aboneyi etkileyen şebeke yatırımını hayata geçirdi. Şirket, ömrünü tamamlamış ve gerilim düşmesi yaşayan şebekeyi yenileyerek Kültür Mahallesi’nde 1.172 konut ve 196 iş yeri olmak üzere toplam 1.368 bağımsız bölüme enerji sağladı. Ayrıca imar planına göre düzenlenen sokaklara aydınlatma tesisleri yapıldı.

    Fırat EDAŞ, 2024 hedefleri çerçevesinde Bingöl’e 300 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapmayı planlıyor. Şirket Müdürü Müjdat Çelik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bölgemizde elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji tedariği sağlamak hedefiyle yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tamamlanan Bingöl – TOKİ şebeke yenileme çalışmamızla 1.172 konuta ve 196 işyerine enerji temini sağlandı. “2024 hedeflerimiz çerçevesinde bölge ekiplerimizin desteğiyle her noktada enerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.