Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Bugün illerde hava nasıl olacak?

Ülkemizin güneyi ve doğusu

Ülkemizin güneyi ve doğusu yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya’nın batı kıyıları ve Tokat çevresi yağmurlu, diğer yerler parçalı ve az bulutlu olacak. Tahmin ediliyor.

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son tahminlere göre: Ülkemizin güneyi ve doğusu parçalı bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz Deniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Antalya. Batı kıyıları ve Tokat çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışların genel olarak sağanak ve yağmur şeklinde görüleceği, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun ise sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. karla karışık yağmur ve kar yağışı olarak görülüyor. Bu gece ve sabah saatlerinde Marmara ve iç bölgelerde pus ve yer yer sis, doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı olacağı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

SICAKLIK:Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGÂR:Yurdun batı kesimlerinde kuzeyli, doğu kesimlerinde ise güney ve doğu yönlerden hafif ve zaman zaman orta şiddette esmesi bekleniyor.

GARDİYANLAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemizin güneydoğu bölgelerinde sağanak yağışlar, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman ve Mardin illerinin doğusu ile Siirt ve Şırnak’ın batısı, Hakkari ve Bitlis çevreleri, Muş’un güneyi ve batısı, güney ve batısı sağanak yağışlar görülecek. Van’ın batısında, Siirt ve Şırnak. Şırnak’ın doğusunda yoğun karla karışık yağmur ve yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Yoğun yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, tipi ve kar yağışı beklenen yerlerde ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusundaki karla kaplı yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve yer yer bulutlu olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

EDİRNE °C, 18°C

Parçalı ve hafif bulutlu

İSTANBUL °C, 12°C

Parçalı ve hafif bulutlu

KIRKLARELİ °C, 15°C

Parçalı ve hafif bulutlu

KOCAELİ °C, 17°C

Parçalı ve hafif bulutlu

Ege

Parçalı ve az bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C

Parçalı ve hafif bulutlu

DENİZLİ °C, 19°C

Parçalı bulutlu, bazen bulutlu

İZMİR °C, 20°C

Parçalı ve hafif bulutlu

MUĞLA °C, 18°C

Parçalı bulutlu, bazen bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgenin batısının iç kesimleri, Doğu Akdeniz ile Antalya’nın batı kıyılarının sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 20°C

Parçalı bulutlu, zaman zaman çok bulutlu, zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 20°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri ve yüksek kesimleri ile batı kıyıları yerel sağanak yağışlı

HATAY °C, 19°C

Parçalı bulutlu, zaman zaman çok bulutlu, zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MERSİN °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı, üst kesimlerinin yer yer sağanak ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 14°C

Parçalı bulutlu, bazen bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 14°C

Parçalı bulutlu

KONYA °C, 13°C

Parçalı bulutlu, bazen bulutlu

SİVAS °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve yer yer bulutlu olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

BOLU °C, 13°C

Parçalı bulutlu

KARABÜK °C, 15°C

Parçalı bulutlu

SİNOP °C, 13°C

Parçalı ve hafif bulutlu

ZONGULDAK °C, 10°C

Parçalı ve hafif bulutlu

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Tokat çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı, yağışların genel olarak sağanak ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde ise sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. karla karışık yağmur ve kar olarak görülecek. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde karla kaplı yamaçlarda çığ tehlikesi yaşanıyor.

AMASYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

TOKAT °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

TRABZON °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde aralıklı sağanak yağışlı, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevreleri ile Muş’un güneyi ile Van’ın güney ve batısının kuvvetli olması beklenen yağışlar. , genel olarak yağmur, kuzey ve doğu kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek. yapılıyor. Kar örtüsünün yüksek olduğu eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi yaşanıyor.

ERZURUM °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARS °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

MALATYA °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmurlu

Van °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağış; Güney ve batıda yer yer kuvvetli olması bekleniyor

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağış; Bölgenin doğusu ve Şanlıurfa çevresinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmurlu

SİİRT °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, zaman zaman sağanak ve aralıklı sağanak yağışlı, doğu yaylaları karla karışık yağmur ve zaman zaman karla karışık yağmurlu.

ŞANLIURFA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARA DENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Batı Karadeniz’de yer yer puslu ve sisli, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz’de sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetli sağanak; Doğu Karadeniz’de, doğu ve kuzeydoğudan şiddeti 3 ila 5, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, doğuda 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, pusta orta, siste zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli; Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvette, Dalga: 0,5 ila 1,0 m, Görüş: İyi, sisli havalarda orta, sisli havalarda zayıf.

Ege

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Kuzeyden ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5, kuzeybatıdan güneyden 4 ila 6, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, güneyden 1,5 ila 2,5 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 sağanak; Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan kuvvet 3 ila 5, güneyde kuvvet 4 ila 6, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, doğuda yer yer 2,5 m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvette, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görünürlük: İyi, yağmur sırasında orta.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra
Sıradaki Haber Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı