Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Bugün yurtta hava nasıl? Kar ve sağanak yağışa dikkat

Ülkemizin genelinin parçalı ve

Ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne ve Kırklareli hariç), Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. yağmurlu olacak.

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne ve Kırklareli hariç), Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, iç kesimler. Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda genel olarak yağmur ve sağanak, karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde görülecek yağış; Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer kuvvetli sağanak ve sağanak yağış, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı ve Van’ın kuzey kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Siirt ve Şırnak’ın doğu kesimleri. Sabah ve gece saatlerinde orta ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

SICAKLIK:İç Anadolu ve Orta Karadeniz’de sıcaklığın 4 ila 6 derece azalacağı, Marmara’nın güneyinde ise 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGÂR:Rüzgarın genel olarak kuzey ve güney kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ve Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. .

GARDİYANLAR

GÜÇLÜ YAĞIŞ UYARISI: Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer sağanak ve sağanak yağış, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı ve Van’ın kuzey kesimleri ile Siirt’in doğu kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve sağanak yağış. ve Şırnak. Kar şeklinde olması beklendiğinden olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara’nın batısı ve Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar örtüsünün yüksek olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde (Edirne ve Kırklareli hariç) sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın batı, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu

KIRKLARELİ °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu

Ege

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kıyılar boyunca kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu

MUĞLA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı

HATAY °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MERSİN °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve karla karışık yağmur, güney kesimlerinin sağanak ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KONYA °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu

SİVAS °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak, iç kesimlerin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yağmurlu, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARABÜK °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu

SİNOP °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve yağmurlu

ZONGULDAK °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmurlu

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve yağmurlu, yağışların genel olarak sağanak ve sağanak, iç kesimleri ve yüksek kesimlerinin ise sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. karla karışık yağmur ve kar olarak görülüyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde karla kaplı yamaçlarda çığ tehlikesi yaşanıyor.

AMASYA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve yağmurlu

TOKAT °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TRABZON °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşama kadar Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı ile Van’ın kuzey kesimlerinde kuvvetli, güney kesimlerde yağmur, kuzey ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayının meydana geleceği tahmin ediliyor. Kar örtüsünün yüksek olduğu bölgenin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi yaşanıyor.

ERZURUM °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARS °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah karla karışık yağmur ve kar yağışlı

MALATYA °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı

Van °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı, bu akşam saatlerine kadar kuzey kesimlerde sağanak yağışların bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Diyarbakır ve Batman’ın kuzeyi ile Siirt ve Şırnak’ın batısında yerel sağanak ve sağanak, Siirt ve Şırnak’ın doğusunda ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve sağanak yağışların, kuzeydoğu kesimlerde yerel olmak üzere sağanak yağışlı olması bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

SİİRT °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı, batı kesimlerinde yerel sağanak, doğu kesimlerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

DENİZDE HAVA

Ege’de fırtına; Marmara ve Akdeniz’de fırtınalı rüzgarlar bekleniyor.

KARA DENİZ

Hava: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3-5 sağanak, sabah batı ve kuzeydoğudan 3-5 sağanak, gece batıdan 6 sağanak; Doğu Karadeniz’de, gece batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, batıda 6, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağmurda orta.

MARMARA

Hava: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3-5, öğlen 4-6, sabah 7, Dalga: 0,5-1,5 m, yer yer 2,0 m, Görüş: İyi, orta yağmur sırasında.

Ege

Hava: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, akşam saatlerine kadar 8; Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, akşam 8, Dalga: 1,5 ila 2,5, yer yer 3,5 m, Görüş: İyi, yağmurda orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam doğusu kuvvetli, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 5-7, Akdeniz’de doğusu güneybatıdan 4-6. sabah ve öğlen 4 ila 6 doğuda. ; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren yer yer kuvvet 7, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, yer yer 3,0 m, Görüş: İyi, yağmurda orta; yoğun yağışlarda zayıflar.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 arası, öğle ve akşam saatlerinde kuvvet 6, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görünürlük: İyi, yağmur sırasında orta.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra
Sıradaki Haber Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı