Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

CW Enerji savunma sanayine yönelik ürünler geliştiriyor

ANTALYA (İGFA) – CW

ANTALYA (İGFA) – CW Enerji, savunma sanayinin enerji ihtiyaçlarına radikal çözümler sunmaya devam ediyor.

Güneş enerjisi sektöründeki başarılı çalışmalarını savunma sanayine taşıyan CW Enerji, savunma sanayine yönelik geliştirdiği yerli ve milli ürünlerle savunmaya destek olmaya devam ediyor.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Ar-Ge çalışmaları sonucunda savunma sanayine yönelik ürünler geliştirdiklerini ve bu ürünleri ‘CW Savunma’ olarak tek çatı altında topladıklarını söyledi. Alanında uzman mühendis ve danışmanlarıyla savunma sanayine yönelik teknolojik ve askeri standartlara uygun ürünler geliştirdiklerini belirten Sarvan, şöyle konuştu: “Güneş enerjisi sektöründe edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi yerli ve yabancı yatırımlarımızla aktardık. Milli ürünler savunma sanayine kazandırılıyor. Savunma sanayine katkı sağlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. “Bu alanda her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

Türkiye’de savunma sanayinin ürün geliştirme aşamasında büyük yol kat ettiğini ve savunma sanayinin hızla ilerlediğini belirten Sarvan, CW Savunma olarak sürdürülebilir ürün ve hizmetleriyle savunma sanayine katkı sağladıklarını kaydetti.

BİRÇOK ÜRÜN GELİŞTİRİYORUZ

Kara, hava kuvvetleri ve deniz kuvvetleri için en önemli yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarından biri olan güneş enerjisi ile savunma sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi konusunda çözümler üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirten Sarvan, “CW Defence, Fotovoltaik sistem çözümlerinde üstün beceri ve tecrübeye sahip olup, aynı zamanda güç elektroniği, kamera ve aydınlatma sistemleri, taşınabilir veya sabit enerji santralleri, sulama sistemleri, özel üretim ve fonksiyon gerektiren uygulamalar gibi pek çok ürün ve hizmeti de bünyesinde barındırmaktadır. Mobil askeri enerji üretim sistemlerinden mobil enerji depolama sistemlerine, güvenlik sistemlerinden zorlu arazi şartlarına dayanıklı güneş panellerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahibiz” dedi.

TÜRK SAVUNMA SANAYİİNE YÖNELİK ÜRÜNLER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Ülkemiz özellikle son yıllarda savunma sanayi alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor” diyen Sarvan, şöyle konuştu: “Yerli ve milli projelerimizle Türk savunma sanayine güç katmayı hedefliyoruz. CW Enerji olarak ürünler geliştirerek milli savunmaya destek olmak istiyoruz. Portatif güç kutusu, katlanabilir solar şarj paneli, ısıtmalı solar ceket, katlanabilir solar panel, solar entegre uçak kanadı, aydınlatma direkli solar römork, solar kamera direği, güneş enerjili acil durum kiti, kamuflaj solar panel gibi savunma sanayine yönelik birçok ürünümüz bulunmaktadır. . “Yerli üretim imkanlarımız ve teknolojik altyapımızla Türk savunma sanayisine yönelik ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.” Şu şekilde konuştu.

Osmanye Valiliği’nden Meteorolojik Uyarı Osmaniye
Sıradaki Haber Osmaniye Valiliği vatandaşı uyardı: 3,5 saat sürecek