Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Gebze’deki hak sahipleri tapularını aldı

    Gebze Belediye Başkanı Zinnur

    Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni dönemin ilk tapularını sembolik bir törenle hak sahiplerine teslim etti. Pelitli ve Cumaköy mahallelerinde 1.100 hak sahibi tapularını aldı.

    KOCAELİ (İGFA) – Başkan Büyükgöz, yeni dönemin ilk tapularını düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’deki tapu ve mülkiyet sorunlarını çözmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana başta kırsal kesim olmak üzere mahallelerdeki mülkiyet sorunlarının çözümü için imar çalışmalarına hız veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tapu teslim törenlerinde tapuları hak sahiplerine teslim ediyor.

    SEMBOLİK BİR TÖREN İLE TESLİM EDİLDİ

    Kardelen Düğün Salonu’nda düzenlenen törende evin sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Pelitli ve Cumaköy Mahalleleri’ndeki tapuları hak sahiplerine teslim ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da teslim etti. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Recep Kaya. Habibe Çırak, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve hak sahibi vatandaşların aileleri katıldı.

    BİN YÜZ HAK SAHİBİNE TAPU TAPULARI

    Tapuların 1100 hak sahibine teslim edildiği törende kısa bir tebrik konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün burada tapuları hak sahiplerine vermek için buluştuk. Tapu ve kadastro yöneticilerimiz gerçekten bu işin görünmeyen kahramanlarıdır. Gebze’de sessiz devrim yaşanıyor. Ancak birçok insanımız bunun ne anlama geldiğinin farkında değil. Bu şehir son yüz yılda 65 milyon metrekarelik imar sürecini tamamladı. Ancak son 5 yılda 59 milyon 500 bin metrekare alanın imar uygulamasını tamamlayarak 35 bin kişiye tapu dağıttık.

    YENİ BİR GEBZE DOĞACAK

    Normalde bugün yaklaşık bin kişi tapularını almış olacak. Ancak burada bulunan vatandaşlarımıza sembolik olarak tapuları teslim edeceğiz. Hukuki savaşların ve komşu kavgalarının son bulması için bu çalışmaları yürüttük. Amacımız otoyolun kuzeyinde doğacak yeni Gebze’yi inşa etmek. “Orada bulvarlarıyla, geniş caddeleriyle yeni bir Gebze doğacak” dedi. Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapuları takdim edildi.