Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Kocaeli’de hummalı yol çalışması

    Büyükşehir Belediyesi, Eski İstanbul

    Büyükşehir Belediyesi, Eski İstanbul Yolu’ndan Gündoğdu mevkisine geçişi sağlayan Wilcynski Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

    KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in önemli bölgelerinden biri olan eski İstanbul yolunu Gündoğdu İlçesi’ne bağlayan Wilcynski Caddesi’nde ISU ve diğer kurumlar tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt kazı ve dolgu çalışmalarına başladı. 24 bin 200 metreküp dolgu yapılacak alanda 415 metre taş duvar inşaatı tamamlandı.

    ALEMDAĞ CADDESİ KENARINDA

    Eski İstanbul yolunu Gündoğdu ve Bayındırlık Mahallesi’ne bağlayan Wilcynski Caddesi’nin güzergahı değişiyor. Daha önce sürücülerin zorlandığı inişli çıkışlı yol, Alemdağ Caddesi’ni takip ederek yokuşa taşınıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi’ne ulaşımda önemli bir trafik yükü taşıyan Wilcynski Caddesi’ndeki iniş çıkışlar ve keskin virajlar büyük oranda azalacak. Sürücüler yaz-kış daha güvenli seyahat etme imkanına sahip olacak. Ağır tonajlı araçlar ve otobüsler bu yolu kullanabilecek. Bağlantı yollarıyla birlikte toplam uzunluğu 877 metre olacak yola 2 adet 3×3 menfez yapılacak. 3 bin ton asfalt, 3 bin ton pmt ve 3 bin 300 metrekare parke yapılacak.