Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Derebucak’a atık su arıtma tesisi

KONYA (İGFA) – Konya

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Derebucak Atıksu Arıtma Tesisinin temeli törenle atıldı.

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında Derebucak’a son derece modern, gelişmiş bir biyolojik atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını belirterek, tesisin 56 milyon liraya mal olacağı bilgisini paylaştı. güncel fiyat.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER TÜRLÜ KONUDA BİZE YARDIMCI OLUYOR”

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, “Bugün Derebucak için önemli bir gün. KOSKİ Genel Müdürlüğümüzle yer temini konusunda özverili bir çalışma yürüttük. Bu süreçte Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bize her konuda, her anlamda yardımcı oluyor. “Allah bizi korusun” dedi.

“BU HİZMET İLÇEMİZİN ÖNEMLİ BİR SORUNUNU ÇÖZECEK”

Derebucak Kaymakamı Tolga Tanış ise ilçeye sunulacak hizmetin hayırlı olmasını dileyerek, “Hem KOSKİ Genel Müdürümüze hem de Büyükşehir Belediyemize olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” İlçemize kazandırılması ilçemizin önemli bir sorununu çözecektir” dedi.

“BELEDİYE DEDİĞİNDE KONYA İÇİN AYRI BİLEKLİK AÇMAK GEREKİR”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Belediye söz konusu olduğunda Konya için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. KOSKİ başta olmak üzere, neredeyse Hollanda kadar ülke büyüklüğünde bir coğrafyanın tüm birimleriyle altyapı hizmetlerini sunabilmesi, hizmet sunabilmesi ve beklentileri karşılayabilmesi gerçekten çok önemli ve çok zor. Ciddi bir organizasyon, çaba, çaba ve uyum gerektirir. “Bu kadar geniş bir coğrafyaya hizmet etmek anlamlı ve önemli” dedi.

Derebucak’a verilen hizmetin hayırlı olmasını dileyen Özer, “Bu güzel hizmetin oluşmasında emeği geçen Büyükşehir Belediyemize, KOSKİ’ye, Derebucak Belediyemize, İLBANK’a ve devletimizin kurumlarına teşekkür ediyorum.”

İLBANK Bölge Müdürü Sedat Yılmaz, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akkaya, AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü ve MHP Derebucak İlçe Başkanı Ali Almaz’ın katıldığı programda konuşmaların ardından Derebucak Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli dualarla atıldı. .

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra
Sıradaki Haber Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı