Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Konya’ya bir üst geçit daha

    KONYA (İGFA) – Konya

    KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediyesi, Adana Çevre Yolu üzerindeki Yaşar Doğu Yaya Üst Geçidi’nin yeniden inşası için çalışmalara başladı.

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yaya güvenliğini artırmak amacıyla yaya üst geçitleri, köprülü kavşaklar ve Konya’nın ulaşım altyapısını güçlendirmek için yeni yolların yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.

    Başkan Altay, vinç tipi aracın çarpması sonucu büyük hasar gören Adana Çevre Yolu üzerindeki Yaşar Doğu Yaya Üst Geçidi’nin yerine yeni bir yaya üst geçidi yapılması için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Bu kapsamda biz de inşaata başladık. Yaşar Doğu Yaya Üst Geçidi’ni modern tasarımla yeniden inşa edeceğiz.” yaparız. Ekiplerimiz sökme çalışmalarına başladı. İmalat çalışmaları sırasında yol kapatılıp daraltılacağından bölgedeki trafik akışı kontrol altına alınacak. Çelik konstrüksiyondan oluşacak ve engelli asansörünün de yer alacağı yaya üst geçitimizin maliyeti yaklaşık 20 milyon lira olacak. “Şehrimize hayırlı olsun” dedi.