Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Kütahya Belediyesi vatandaşları uyardı: 3 gün sürecek

    Kütahya’da 3 Gün Sis

    Kütahya’da 3 Gün Sis Bekleniyor

    Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Kütahya il genelinin bu geceden başlayarak 3 gün boyunca (30 Aralık 2023 Cumartesi – 01 Ocak 2024 Pazartesi) gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yoğun sis hadisesi beklendiğini duyurdu.

    Başkan Işık, yaptığı açıklamada, “Sis ve pus hadiselerine bağlı olarak görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” dedi.

    Başkan Işık, acil durumlarda 153 Çözüm Masası’ndan vatandaşlara ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.

    Sis ve pusa karşı dikkatli olun

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kütahya il genelinin bu geceden başlayarak 3 gün boyunca (30 Aralık 2023 Cumartesi – 01 Ocak 2024 Pazartesi) gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yoğun sis hadisesi beklendiği bildirildi.

    Açıklamada, sis ve pus hadiselerine bağlı olarak görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

    Açıklamada ayrıca, sürücülerin sisli havalarda dikkatli ve yavaş seyretmeleri, aralıklı olarak araçlarını durdurarak görüş mesafelerini kontrol etmeleri, ışıklarını yakmaları ve diğer sürücüleri uyarmaları gerektiği belirtildi.

    Kütahyalılar, sis ve pusa karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.