Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Kütahya İl Özel İdaresine 8 kamyon hibe edildi

    Kütahya İl Özel İdaresine

    Kütahya İl Özel İdaresine Hibe Edilen 8 Kamyon Teslim Alındı

    10 Mayıs 2024 tarihinde Kütahya İl Özel İdaresi, altyapı hizmetlerini iyileştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla filosuna yeni iş makineleri ekledi. Valimiz Sayın Musa Işın’ın da katıldığı törende, Galatya Enerji Üretim A.Ş. tarafından hibe edilen 8 adet çift çeker kamyon teslim alındı. Törende konuşan Valimiz, araçların hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

    125 Milyon TL Değerinde Araç Temin Edildi

    Valimiz Sayın Musa Işın, göreve geldiklerinden bu yana İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ile birlikte İl Özel İdaresi’nin araç filosunu zenginleştirmek ve ekonomik yapısını güçlendirmek için çalıştıklarını belirtti. Şimdiye kadar gönüllülük esasına dayalı olarak toplam 125 milyon TL değerinde araç temin edildiğini açıkladı ve katkılarından dolayı iş adamlarına teşekkür etti.

    Bağış Yapanlar Kendi Ülkelerine ve Memleketlerine Katkı Sunuyor

    Valimiz, İl Özel İdaresi’nin araç ve makine parkının önemli ölçüde tedarik edildiğini ve bundan sonra da bağışlara açık olduklarını ifade etti. Özel İdare hizmetlerinin kamu yararına olduğunu vurgulayan Sayın Işın, bağış yapanların da çok hayırlı bir iş yaptığını belirtti. Kendi ülkelerine ve memleketlerine katkı sunan bu hayırseverliklerinden dolayı bağışçılara teşekkür etti.

    Kütahya İl Özel İdaresi Türkiye’de 10. Sırada

    İl Özel İdaresi’nin Türkiye’de bütçe ve güç bakımından 10. sırada yer aldığına dikkat çeken Valimiz Sayın Musa Işın, kurumun köylerimize yönelik çok güzel hizmetler yaptığını ve genel idareye ait projelendirme, yatırım, ihale ve denetim işlerini de yürüttüğünü söyledi. Ayrıca, İl Genel Meclisi’nin kamu yararına yönelik kararlara imza attığını ve ilimiz için hayırlı iş yapan herkesin başlarının üstünde yeri olduğunu ifade etti. Tören, Valimiz tarafından Galatya Enerji Üretim A.Ş. yetkilisine teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi.