Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Kutsal emanetler Sakarya’da sergileniyor

SAKARYA (İGFA) – Sakarya

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in kutsal emanetlerinin yer alacağı “Kutsal Emanetler” sergisi, 20 Mart Çarşamba günü Sakarya Sanat Galerisi’nde kapılarını Sakarya halkına açıyor.

Düzenlediği özel ve anlamlı etkinliklerle sanatseverlerin beğenisini kazanan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Kültür Dairesi Başkanlığı, Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in kullandığı eşyalar ve evinde bulunan özel parçaların yer aldığı “Kutsal Emanetler” sergisini vatandaşlarla buluşturuyor.

Sergi, 20 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Sakarya Sanat Galerisi’nde kapılarını açacak.

SERGİDE NELER OLACAK?

Bu kutsal sergide Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in Sakal ve Saçı Şerifleri, Kadem-i Şerif, Gubar-ı Şerif, Kisve-i Saadet, Hücre-i Saadet Örtüsü, Kabri Şerif Toprağı ve Kabe örtüleri yer alacak.

Sergi, 20-22 Mart tarihleri ​​arasında Sakarya Sanat Galerisi’nde 12.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyarete açık olacak.

Açıklamada, “Ramazan Kültürü faaliyetlerimiz anlamlı ve özel programlarla devam ediyor. Bu mübarek ayda Mukaddes Emanetler Sergisini Sakaryalı hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. “20-21 ve 22 Mart tarihlerinde tüm hemşerilerimizi Sakarya Sanat Galerisi’ne bekliyoruz.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir
Sıradaki Haber Kalkınma yolu için güç birliği sürecek