Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Manisa Alaşehir’de korkutan yangın kontrol altına alındı

    MANİSA (İGFA) – Manisa

    MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in de takip ettiği çalışmalarda İtfaiye, 1 ilk müdahale aracı, 17 itfaiye aracı, 5 su tankeri ve 54 personel ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

    Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı İsmail Bey Mahallesi’ndeki tarım arazisinde çıkan yangının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için bölgeye hareket eden itfaiye ekipleri, bölgede yangınla mücadele eden ekiplere destek vermeye başladı.

    Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında, ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla Güvenlik ve Acil Durum Merkezi (GAMER) toplantısı yapıldı ve izlenecek yol haritası belirlendi.

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in de yakından takip ettiği yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 1 ilk müdahale aracı, 17 itfaiye aracı, 5 su tankeri ve 54 personelle destek verdi.

    Yangın söndürme çalışmalarına destek veren Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden bazı personel, yangının yoğunluğu nedeniyle dumandan etkilendi. Ekip arkadaşları ve sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından sahaya dönen ekipler, çalışmalarına devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının Uşak sınırındaki yerleşim yerlerine ulaşmasını engellemek için çabalarken, yangına 71 söndürme ekibi, 7 uçak ve 8 iş makinesi müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, Orman Müdürlüğü tarafından soğutma çalışmaları sürüyor.