Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Marmara ve Ege’ye toz taşınması uyarısı

Meteoroloji, Marmara ve Ege’ye

Meteoroloji, Marmara ve Ege’ye toz, Güneydoğu’ya kuvvetli fırtına, Doğu Karadeniz’e ise kar uyarısında bulundu. Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, orta ve doğu kesimlerde ise 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Sivas, Sinop, Bartın, Kastamonu ve çevresi geceleri. Saat 10.00’dan itibaren Marmara’nın batısı, İstanbul, Bursa, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskisehir, Afyonkarahisar ve Muğla çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda genel olarak sağanak ve sağanak, zaman zaman sağanak, karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağış; Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve İç Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara ve Ege’de toz taşınması bekleniyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

SICAKLIK:Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, orta ve doğu kesimlerde ise 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGÂR:Rüzgârın genel olarak güney ve güneybatı yönlerden, yer yer orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

GARDİYANLAR

ŞİDDETLİ YAĞMUR UYARISI: Yağış; Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ve Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu, kuvvetli rüzgar ve fırtına. yağış sırasında ulaşımda aksamalar yaşanabilir. Bu tür olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar örtüsünün yüksek olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

TOZ TAŞINMASI UYARISI: Marmara ve Ege bölgelerinde toz taşınması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz koşullara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı, İstanbul, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yer yer sağanak ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımının görüleceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 19°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 15°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 16°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 17°C

Parçalı bulutlu

Ege

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kütahya, gece saatlerinde Muğla ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah iç kesimlerde hafif pus ve sis bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımının görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yer yer hafif sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 20°C

Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra

İZMİR °C, 20°C

Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra

MUĞLA °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yer yer hafif sağanak yağışlı

AKDENİZ

İç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz bölgesi ile öğlen ve akşam saatlerinde Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA °C, 23°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 22°C

Parçalı bulutlu

HATAY °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere

MERSİN °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde güney ve Sivas çevrelerinin, gece ise Eskişehir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA °C, 11°C

Genellikle parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yer yer hafif sağanak yağışlı

KONYA °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilin geneli sağanak, gece saatlerinde batı kesimleri zaman zaman sağanak yağışlı.

SİVAS °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Bartın, Sinop ve Kastamonu çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah iç kesimlerde hafif pus ve sis bekleniyor.

BOLU °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

KARABÜK °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

SİNOP °C, 13°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmur

ZONGULDAK °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin genelinin sağanak ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağış; Trabzon, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde kar örtüsünün yüksek olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi yaşanıyor.

AMASYA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAMSUN °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

TOKAT °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

TRABZON °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar genel olarak karla karışık yağmur ve kar, güneybatı kesimlerde ise yağmur şeklinde olurken; Bölgenin güneydoğusu ile Bitlis ve Muş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneydoğu ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Kar örtüsünün yüksek olduğu bölgenin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi yaşanıyor.

ERZURUM °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

KARS °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

MALATYA °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu

Van °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ve sulu karla karışık yağmur geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı, yüksek doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı, kuzeydoğudaki yaylaların karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve yağmurlu

SİİRT °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, yüksek doğu kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı, karla karışık sulu kar ve zaman zaman karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve yağmurlu

DENİZDE HAVA

Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de fırtına; Güney Ege, Batı Akdeniz ve Van Gölü’nde fırtınalı rüzgarlar bekleniyor.

KARA DENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ve sabah saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde batı ve güneybatıdan 6 ila 8, genellikle gece saatlerine kadar; Doğu Karadeniz’de sabah batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, sabah güneybatıdan 6 ila 8, öğlen doğudan 3 ila 5 ve geceleri genellikle güneyden kuvvet, bazı yerlerde 6, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, yer yer 2,5 ila 2,5. 3,5m; Görüş: Adil.

MARMARA

Hava: Parçalı ve çok bulutlu, gece sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan, öğle saatlerinde kuzeydoğudan kuvvetli, 3 ila 5 arası, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görünürlük: İyi, yağmur sırasında orta.

Ege

Hava: Parçalı ve çok bulutlu, gece sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve güneydoğudan, akşam 3-5 kuzeydoğudan, gece güneyden 6; Güney Ege’de sabah güney ve güneydoğudan kuvvet 3-5, akşam kuzeyden kuvvet 4-6 ve gece kuzeyden kuvvet 7, Dalga: 1,0-2,0 m, yer yer 2,5 m; Görünürlük: İyi, yağmur sırasında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, doğudan 4 ila 6, sabah saatlerinde doğudan 7 ; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan kuvvet 4-6, sabah saatlerinde kuvvet 6-8; Dalga: 2,0 ila 3,0 m, bazen 4,0 m, Görünürlük: Orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağış; Batıda yoğun kar yağışı bekleniyor. Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 5 ila 7 kuvvette, Dalga: 0,5 ila 1,0 m; Görünürlük: İyi, yağmur sırasında orta; yoğun yağışlarda zayıflar.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi
Sıradaki Haber Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor