Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Ordu’da asfalt çalışmaları devam ediyor

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde, asfalt ve geleneksel beton yollara göre maliyet tasarrufu sağlayan ve dayanıklılık açısından güçlü olan ‘Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol’ uygulaması Ordu’da yaygınlaşıyor. Bu kapsamda ekipler, Kumru’yu Akkuş ilçesine bağlayan 12 kilometrelik grup yolunda da çalışma başlattı.

    Sıcak asfalta göre yüzde 25 daha ucuz olduğu bilinen ORDU (İGFA) – Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol, uzun ömrü ve hammaddede dışa bağımlılığın ortadan kalkması sayesinde hem iş gücü hem de maliyet avantajı sağlıyor.

    Bu kapsamda Teknik İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin birçok noktasında bu uygulamayı sürdürüyor. Kumru, Ayvalı-Kayabaşı-Yenidivan Mahalleleri ile Akkuş’un Tuzak Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan 12 kilometrelik grup yolunda Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (RCC) uygulamasına başladı.

    VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

    Başlayan çalışmalar ilçe sakinlerinin yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, yıllardır bekledikleri yol sorununun yapılan çalışmalar sayesinde çözülecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.