Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Sakarya’da Sosyal Denge Anlaşması imzalandı

    SAKARYA (İGFA) – Belediye

    SAKARYA (İGFA) – Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Başkanı Levent Uslu, Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

    USLU: HEPİMİZ BİR AİLEYİZ

    Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e görevinde başarılar dileyerek, “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan memurlarımızı ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladık. Kendim ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Hepimiz bir aileyiz. Malatyamız büyük bir felaket yaşadı. Hep birlikte ayağa kalkacağız. Bu zor bir süreçtir. “Büyükşehir Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

    ER: PERSONELİMİZİN EN İYİ ŞARTLARDA ÇALIŞMASINI İSTİYORUZ

    Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’yu Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Er, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bem-Bir-Sen her zaman memur ve çalışanın yanında olmuştur. Bem-Bir-Sen, Bağcılar Belediyesi’nde ilk sosyal denge anlaşmasını imzaladı. Belediye çalışanlarımızın koşullarının her alanda iyi olmasını istiyoruz. Memurlarımızın, işçilerimizin ve sözleşmeli personelimizin en iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz. Bem-Bir-Sen Genel Başkanımızla istişare ettikten sonra bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Belediyemize ve personelimize hayırlı olsun.

    Büyük bir deprem yaşadık ve hayatın normalleşmesi için elimizden geleni yapacağız. İmzaladığımız bu sözleşme de normalleşmenin bir başka göstergesi. Malatya ve çalışanlarımızın da her alanda rahat olmasını diliyorum. Belediye çalışanları halkımıza hizmet edebilmeleri için huzur içinde olacaklar. İmzaladığımız sözleşmenin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu tarafından imzalanan SDS sözleşmesi ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ bünyesinde görev yapan memurların refah ve yaşam kalitesinin artırılması, çalışma barışının sağlanması ve iş barışının sağlanması amaçlanıyor. Adil ücret dağılımını sağlamak.