Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Sakarya’da toplu ulaşıma 20 yeni otobüs geliyor

    SAKARYA (İGFA) – Sakarya

    SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kentin ulaşım altyapısını güçlendirecek bir müjdeyi daha kamuoyuyla paylaştı.

    Alemdar, 100 milyon TL’lik yatırım için haziran ayındaki meclis toplantısında meclis üyelerinden yetki alacaklarını belirterek, toplu ulaşımda kullanılacak 20 yeni otobüsün en kısa sürede hizmete gireceğini duyurdu.

    ÇEVRE DOSTU VE SON TEKNOLOJİK ARAÇLAR

    Çevre dostu, son teknoloji, konforlu ve en güvenli sistemlerle donatılmış araçlarla ulaşımda yepyeni bir sayfa açacaklarını belirten Başkan Alemdar, “Aldığımız yatırım kararıyla Sakarya’nın ulaşım altyapısını güçlendireceğiz.”

    TOPLU ULAŞIMA 100 MİLYON YATIRIM

    Müjdeyi kamuoyuyla paylaşan Alemdar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayacak, yaşam kalitesini artıracak adımları birer birer atıyoruz. Ulaşımda da güzel haberler aldık. Ulaşımda çok önemli bir yatırım için daha harekete geçiyoruz. Haziran ayındaki meclisimizde 20 yeni otobüs için meclis üyelerimizden yetki alacağız. 100 milyonluk yatırım. “Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

    20 YENİ OTOBÜS

    İhtiyaçları karşılamayan toplu taşıma filosunu son teknoloji araçlarla yenileyeceklerini belirten Başkan Alemdar, “Bu yatırımla araç filomuzu gençleştirip, çevreye duyarlı ve yeni bir anlayışla vatandaşlarımıza daha konforlu hizmet sunacağız” dedi. nesil filosu. Meclisten alacağımız yetkinin ardından hızla 20 otobüsü filomuza katacağız. İnşallah yeni adımlar atacağız. “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ve İller Bankası Genel Müdürümüz Recep Türk’e teşekkür ediyorum” dedi.

    Başkan Alemdar, ilk ve orta dereceli okullara ücretsiz, liste-üniversiteye ise yüzde 54 indirimli ulaşıma başladıklarını duyurdu.