Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Sakarya’dan ‘Vatandaş Meclisi’ne davet

    Sakarya halkının taleplerine çözüm

    Sakarya halkının taleplerine çözüm olacak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Vatandaş Meclisi, 27 Mayıs Pazartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında kapılarını açacak.

    SAKARYA (İGFA) – 1 milyon Sakaryalının beklediği gün geldi.

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın “Vatandaş meclisleri kuracağız” sözleriyle duyurduğu meclis kapılarını açıyor.

    İlk kurultay 27 Mayıs Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi merkez binasındaki toplantı salonunda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, taleplerin dile getirileceği ve 1 milyon Sakaryalı’nın derdine çözüm olacak meclise katılım çağrısı yapıldı.

    Açıklamada, “Katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı yönetim anlayışımızla vatandaşlarımızı sürece dahil edip onların fikir ve önerilerini dinlemek istiyoruz. “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’ın kurduğu bu çatı vatandaşlarımızın gür sesi olacak.”

    Katılımcı, kapsayıcı ve şeffaf yönetime her fırsatta vurgu yapan Başkan Alemdar, tüm Sakarya’ya en iyi hizmeti verebilmek için vatandaşlarla etkin iletişimi sürdüreceklerini söyledi.

    27 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te başlayacak toplantıda vatandaşlar söz alarak görüşlerini dile getirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın bizzat katılacağı toplantıda bürokratlar da hazır bulunacak.