Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Trabzon’da Kaşüstü trafiği rahatlayacak

    TRABZON (İGFA) – Trabzon

    TRABZON (İGFA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi’nde nüfusun yoğun olduğu bölgede trafik sorununu en aza indirmek için harekete geçti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatı doğrultusunda Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi ekipleri, Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’nde kavşak düzenleme çalışması başlattı. Çalışmanın amacı trafik sıkışıklığının önüne geçmek iken aynı zamanda meydana gelebilecek olası trafik kazalarının da önüne geçmek amaçlanıyor.

    TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

    Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Yomra ilçemizin Kaşüstü Mahallesi nüfus yoğunluğunun ve trafik akışının en fazla olduğu bölgelerden biridir. Çalışmalarımızla bölgedeki sıkışıklığın önlenmesini ve trafik akışının hızlandırılmasını hedefliyoruz. Temel amacımız bu bölgedeki vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlamak ve trafik kazalarını önlemektir. Vatandaşlarımızın ulaşım standartlarını yükselterek konforlu ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak en büyük önceliğimizdir. Gerekli gördüğümüz yerlerde sıkışıklığın olduğu tüm noktalarda bu tür kavşak düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Burada vatandaşlarımızın sorun yaşamasını asla istemiyoruz. Biz de tüm önlemlerimizi alıyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. “18 ilçemizde her vatandaşımıza destek vereceğiz, her mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin izi olacak” dedi.

    VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYOR

    Kaşüstü Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve ekiplere teşekkür etti. Vatandaşlar, çalışmanın yapıldığı kavşakta hem yürümenin hem de araçla ilerlemenin çok zor olduğunu, bu nedenle çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.