Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Ulubey’de Şehit Mezarlarına Bayrak değişimi yapıldı

    Uşak haberler – Ulubey

    Uşak haberler – Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığı, 26 Aralık 2023 tarihinde Büyükkayalı ve İnay köylerinde bulunan şehit mezarlarının bakımını gerçekleştirdi.

    Bakım Çalışmaları

    Jandarma ekipleri, Büyükkayalı köyünde bulunan Şehit J.Kom.Er Sabri ERKEK’in mezarını temizledi ve mezar çevresindeki otları biçti. Mezarlıkta bulunan rengi solan Türk bayrağını yenisiyle değiştirdi.

    Ekipler, İnay köyünde bulunan Şehit J.Komd.Onb. Tuncer UYSAL’ın mezarını da aynı şekilde bakımdan geçirdi. Mezarlıkta bulunan rengi solan Türk bayrağını yenisiyle değiştirdi.

    Şehitlerimize Saygı

    Jandarma ekiplerinin şehit mezarlarına olan ilgi ve alakası takdir topladı. Vatan için canını feda eden şehitlerimiz için yapılan bu çalışmalar, şehitlerimize olan saygının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

    Ulubey Kaymakamlığı’ndan Açıklama

    Ulubey Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığı 26.12.2023 tarihinde 10:00-13:00 saatleri arasında Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığı olarak; 1- Büyükkayalı Köyünde mezarı bulunan Şehit J.Kom.Er Sabri ERKEK, 2- İnay Köyünde mezarı bulunan J.Komd.Onb. Tuncer UYSAL, İsimli Kahraman Şehitlerimizin mezarlarının bakımı ve mezarlarında bulunan rengi solan bayrağımızın yenisiyle değişimi yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.