Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Uşak Belediyesi Aralık Ayı

    Uşak Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın başkanlığında, Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, gündem maddelerinin yanı sıra, kültür yayınlarının altıncısı olan ‘Tarih Boyunca Uşak Halısı’ kitabı ve Dokur Evi’nde dokunan minyatür halılar, meclis üyelerine hediye edildi.

    Meclis Üyelerine Kültür Yayınları Hediye Edildi

    Toplantının başlangıcında, meclis üyelerine, Belediye tarafından hayata geçirilen kültür yayınlarının altıncısı olan ‘Tarih Boyunca Uşak Halısı’ kitabı ve Dokur Evi’nde dokunan minyatür halılar hediye edildi. Başkan Çakın, yaptığı konuşmada, belediye olarak kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirterek, “Uşak Halısı, dünyaca ünlü bir değerimiz. Bu kitabımız, Uşak halısının tarihini ve kültürel önemini anlatıyor. Ayrıca, Dokur Evi’nde dokunan minyatür halılar da Uşak halısının ince işçiliğini yansıtıyor. Meclis üyelerimize bu hediyelerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Kadın Meclis Üyelerine Çiçek Takdim Edildi

    Toplantının sonunda ise, kadınlara yönelik verilen seçme ve seçilme hakkının yıl dönümü nedeniyle kadın meclis üyelerimize çiçek takdim edildi. Başkan Çakın, yaptığı konuşmada, kadınların siyasette önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Kadınların siyasette daha aktif rol almaları için çalışıyoruz. Kadın meclis üyelerimize, bu anlamlı günde çiçek takdim ederek, çalışmalarının takdir edildiğini ifade etmek istedik” dedi.

    Toplantıda, ayrıca, gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.