Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Belediyesi, şehre değer katmak için çalışmalarını sürdürüyor

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, eğitim yaşam merkezlerinden altyapı tesislerine, Çocuk Kent gibi dev yatırımlardan millet bahçesi projelerine kadar kapsamlı bir şekilde devam eden çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

    Başkan Çakın, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şehrimize değer katmak için tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Eğitim yaşam merkezlerimiz, altyapı tesislerimiz, Çocuk Kentimiz, millet bahçelerimiz gibi projelerimiz, şehrimizin gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

    Eğitim yaşam merkezleri tamamlanıyor

    Uşak Belediyesi tarafından yapımına başlanan 10 eğitim yaşam merkezinin 8’i tamamlandı. Merkezlerde eğitim, sağlık, kültür ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda hizmet verilecek.

    Altyapı çalışmaları sürüyor

    Uşak Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu ve doğalgaz hatları gibi altyapı tesislerinin yenilenmesi ve geliştirilmesi için yürütülen çalışmalarda önemli mesafe kat edildi.

    Çocuk Kent’te sona gelindi

    Uşak’ın en büyük çocuk eğlence merkezi olan Çocuk Kent’in inşaatında sona gelindi. 20 bin metrekarelik alana kurulan Çocuk Kent, çocuklara eğlenceli ve eğitici bir ortam sunacak.

    Millet bahçesi projeleri hayata geçiriliyor

    Uşak’ta 4 ayrı noktada millet bahçesi projesi hayata geçiriliyor. Projeler kapsamında, şehir merkezine 20 bin metrekarelik, Yeşil Karaağaç Mahallesi’ne 100 bin metrekarelik, Bölme Piknik Alanı’na 50 bin metrekarelik ve Karaağaç TOKİ bölgesine 50 bin metrekarelik millet bahçeleri yapılacak.

    Uşak Belediyesi, şehrin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarını sürdürüyor. Şehre değer katacak projeler hayata geçiren belediye, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hizmetleri vatandaşlarla buluşturmayı hedefliyor.