Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Ulubey Hasköy’de Parselasyon Planı Askıya Çıktı

    Uşak Ulubey Hasköy’de Parselasyon

    Uşak Ulubey Hasköy’de Parselasyon Planı Askıya Çıktı

    Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen “Uşak Ulubey Hasköy AT ve TİGH Projesi” kapsamında bulunan Hasköy köyüne ait 1. Parselasyon Planı ve Mülkiyet Listeleri 11 Aralık 2023 – 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Ulubey Kaymakamlığı ve Hasköy Muhtarlık binasında 30 (otuz) gün süre ile askıya çıkartıldı.

    Arazi malikleri ve diğer ilgililer Parselasyon Planı ve Mülkiyet Listelerini inceleyerek, varsa itirazlarını İlanın başlangıcından İlanın kaldırıldığı günü takip eden iş gününün mesai bitimine kadar yazılı olarak DSİ 2. Bölge Müdürlüğü (İZMİR) veya DSİ 23. Şube Müdürlüğü’ne (UŞAK) yapacak. (Yukarıda belirtilen süre dışında yapılan itirazlar İdaremizce değerlendirilmeyecektir.)

    Parselasyon Planı ve Mülkiyet Listeleri, Ulubey Kaymakamlığı ve Hasköy Muhtarlık binasında herkesin incelemesine açık olacak.

    Proje kapsamında Hasköy köyünde bulunan araziler, toplulaştırma ve imar çalışmaları sonucunda yeniden düzenlenecek. Bu kapsamda, arazilerin imar planı ve mülkiyet durumları belirlenecek.

    Arazi sahiplerinin ve diğer ilgililerin, parselasyon planı ve mülkiyet listelerini dikkatlice incelemeleri ve varsa itirazlarını süresi içinde yapmaları önemle rica ediliyor.

    DSİ 2. Bölge Müdürlüğünden İlan

    ​​Bölge Müdürlüğümüzce yürütülen “Uşak Ulubey Hasköy AT ve TİGH Projesi” kapsamında bulunan Hasköy köyüne ait 1. Parselasyon Planı ve Mülkiyet Listeleri 11 Aralık 2023 – 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Ulubey Kaymakamlığı ve Hasköy Muhtarlık binasında 30 (otuz) gün süre ile askıya çıkartılmaktadır.

    Arazi malikleri ve diğer ilgililer Parselasyon Planı ve Mülkiyet Listelerini inceleyerek, varsa itirazlarını İlanın başlangıcından İlanın kaldırıldığı günü takip eden iş gününün mesai bitimine kadar yazılı olarak DSİ 2. Bölge Müdürlüğü (İZMİR) veya DSİ 23. Şube Müdürlüğü’ne (UŞAK) yapılacaktır. (Yukarıda belirtilen süre dışında yapılan itirazlar İdaremizce değerlendirilmeyecektir.)

    Tüm hak sahiplerine ilanen duyurulur.