Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Ulubey’de bir ilk… Nevşehir’e gitmeye gerek kalmayacak

    Ulubey’in incisi kanyonlar, balon turizmi ile gökyüzüne taşınıyor. Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’nun yaptığı açıklamaya göre, bir süredir devam eden hava ölçümü ve deneme uçuşları tamamlandı ve bölgede balon uçuşları başlamak üzere.

    Ulubey'in incisi kanyonlar, balon

    Ulubey Kanyonları’nda Balon Turizmi Başlıyor!

    Ulubey’in incisi kanyonlarda balon turizmi heyecanı!

    Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’nun açıklamasına göre, Ulubey kanyonlarında balon turizmi başlatmak için çalışmalar son aşamaya geldi. Bir süredir devam eden hava ölçümü ve deneme uçuşları tamamlandı ve bölgenin balon uçuşları için uygun olduğu teyit edildi. Gerekli resmi protokollerin tamamlanmasıyla birlikte Ulubey kanyonları, Ege Bölgesi’nin yeni cazibe merkezi haline gelmeye hazırlanıyor.

    Başkan Koçlu: “Kanyonlarımızı Ege’nin İncisi Hale Getireceğiz”

    Başkan Koçlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ulubey’imizin incisi olan kanyonlarımızda balon turizmini kazandırmaya bir adım daha yaklaştık. Bir süredir devam eden hava ölçümü ve deneme uçuşlarımızın tamamlanmasıyla artık kanyon semalarında balon uçuşlarını başlatmamıza çok az kaldı. Gerekli resmi protokoller bitirildiğinde bölgemiz balon uçuş sahası kimliği kazanacak ve kanyonlarımızı Ege’nin incisi haline getireceğiz. Bu önemli ve güzel hizmeti ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğu içersindeyiz. Bu süreçte emek ve çaba gösteren herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.”

    Ulubey’e Yeni Bir Nefes

    Balon turizminin Ulubey’e yeni bir nefes kazandıracağına inanan Başkan Koçlu, bu sayede ilçenin turizm potansiyelinin artacağını ve yerel ekonominin gelişmesine katkı sağlanacağını belirtti. Koçlu, ayrıca balon turlarının bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunacağını da sözlerine ekledi.

    Ulubey Kanyonları Hakkında

    Ulubey kanyonları, Türkiye’nin en büyük ve en derin kanyonları arasında yer alıyor. Yeşilin her tonunu barındıran kanyonlar, nefes kesici manzaralarıyla doğaseverleri kendine hayran bırakıyor.