Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta altyapı güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor

    Durak Mahallesi’nde yağmur suyu

    Durak Mahallesi’nde yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

    Uşak Belediyesi, şehrin altyapısını daha güçlü ve uzun ömürlü hale getirmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Durak Mahallesi’nde, 5. Sanayi Sokak’ta başlatılan yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları, şehrin genel altyapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

    Uzun Ömürlü Altyapı İçin Başlatılan Yenileme Çalışmaları

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehirdeki altyapıyı güçlendirmek ve modernleştirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan, “Şehrimizin her noktasında altyapıyı güçlendirmek ve daha sağlam bir gelecek inşa etmek için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Durak Mahallesi’nde başlattığımız yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları da bu çerçevede önemli bir adımdır. Yenilenen altyapı, uzun ömürlü ve daha dayanıklı bir şehir için temel oluşturacaktır” dedi.

    Şehir Genelinde Altyapı İyileştirmeleri Devam Ediyor

    Uşak Belediyesi’nin sürdürdüğü altyapı çalışmaları, şehir genelinde su ve kanalizasyon sistemlerinden, yağmur suyu drenajına kadar birçok alanda iyileştirmeleri içeriyor. Şehir halkı, bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte daha güvenli ve sağlam altyapıya sahip olacak, şehirdeki yaşam kalitesi artacaktır.

    Bu çalışmaların yanı sıra, belediye ekipleri, vatandaşları bilgilendirme ve çalışmaların ilerleyişini takip etme konusunda sürekli olarak güncel bilgilerle bilgilendirmeye devam edecek. Uşak, bu tip altyapı projeleri ile hem bugünün hem de geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek bir alt yapıya kavuşmayı hedefliyor.