Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Biontech olanlara kötü haber

Biontech aşı olan bazı

Biontech aşı olan bazı vatandaşlarda sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Uşak’ta biontech olanlar eğer kalp sorunu yaşıyorsa hastaneden sıra alarak kalp sorununu dile getirerek aşının zarar verip vermediğini öğrenebilirler. Aşıdan 6 ay sonra kalp kası iltihabı görülme riski olduğunu kovid döneminde ortaya çıkmıştı.

Son dönemde BioNTech aşısının uygulanmasının ardından bazı bireylerde beklenmeyen sağlık sorunları ortaya çıkıyor. Aşıya güvenerek vurulanların yaşadığı şikayetler arasında kalp ağrıları, kas ağrıları, kulak çınlaması gibi semptomlar ön plana çıkıyor. Bir kullanıcı, “Sürekli kalp ağrısı, kas ağrısı, yorgunluk, kulak çınlaması” gibi şikayetlerini dile getirirken, başka biri ise “Sağlık sorunum yokken kulak uğultusu başladı, birçok hastane gezdim ama çözüm bulamadım” şeklinde yaşadığı deneyimi aktarıyor.

Şikayetlerin Çözümü İçin Talepler Artıyor

BioNTech aşısının yan etkileriyle mücadele eden bireyler, yaşadıkları sorunların çözümü için çeşitli taleplerde bulunuyor. Bir kişi, “Yaklaşık olarak 9 veya 10 bin TL civarında ilaç masrafı yaptım ancak hiçbir şekilde çaresini bulamadım” diyerek yaşadığı maddi ve fiziksel sıkıntıları aktarırken, başka bir kullanıcı da “Beynime pıhtı attı, yüzde seksen altı engelli kaldım” diyerek yaşadığı trajik durumu paylaşıyor. Bu süreçte, aşı sonrası yaşanan şikayetlerin dikkate alınması ve çözüm odaklı yaklaşımların benimsenmesi önem taşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerlerin ailesine başsağlığı mesajı