Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta Bugün Neler Oldu? 9 Aralık Günün Özeti ve Haberleri

    Uşak’ta 9 Aralık Cumartesi

    Uşak’ta 9 Aralık Cumartesi Günü Yaşanan Önemli Gelişmeler

    Uşak’ta 9 Aralık Cumartesi günü, yurt geneli için yapılan kuvvetli yağış uyarısı kapsamında, kentin bazı köylerine kar yağışı etkili oldu.

    Kentte ayrıca, düzenlenen “Uşak’ta 9. Geleneksel Cirit Turnuvası” başladı. Turnuva kapsamında, kentin çeşitli ilçelerinden gelen ciritçiler, birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

    Öte yandan, Uşak Valisi Turan Ergün, Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Ergün, ilgili kurumlara talimat verdi.

    Uşak’ta 9 Aralık Cumartesi günü yaşanan önemli gelişmeler özetle şu şekilde:

    Uşak
    • Banaz, Sivaslı ve Eşme ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.
    • Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen “Uşak’ta 9. Geleneksel Cirit Turnuvası” başladı.
    • Uşak Valisi Turan Ergün, Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

    Detaylı haberler:

    • Banaz, Sivaslı ve Eşme’de kar yağışı

    Uşak’ta yurt geneli için yapılan kuvvetli yağış uyarısı kapsamında, kentin bazı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

    Uşak’ta 9. Geleneksel Cirit Turnuvası başladı

    Uşak’ta düzenlenen “Uşak’ta 9. Geleneksel Cirit Turnuvası” başladı. Turnuva kapsamında, kentin çeşitli ilçelerinden gelen ciritçiler, birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

    Uşak Valisi Turan Ergün, Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi

    Uşak Valisi Turan Ergün, Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Ergün, ilgili kurumlara talimat verdi.

    Uşak’ta 9 Aralık 2023 Güncel Haberler

    Uşak

    Uşak’ta yılın ilk karı Banaz’da düştü

    Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı köylere yılın ilk karı düştü. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde de devam etti. Kar kalınlığı bazı yerlerde 5 santimetreye ulaştı.

    Uşak’ta 9 Aralık nöbetçi noteri belli oldu

    Uşak’ta 9 Aralık Cumartesi günü nöbetçi noter, Uşak Merkez’de bulunan Uşak 1. Noteri olacak.

    Uşak’ta dar gelirliye 2 bin 54 lira cenaze ödeneği verilecek

    Uşak Belediyesi, dar gelirli vatandaşların cenaze masraflarını karşılamak için 2 bin 54 lira cenaze ödeneği vereceğini duyurdu. Başvurular, 10 Aralık 2023 tarihine kadar belediyeye yapılacak.

    Uşak’ta çalışan emekliye 5 bin lira tarihi verildi

    Uşak Valiliği, çalışan emeklilere 5 bin lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Ödemeler, 15 Aralık 2023 tarihinden itibaren emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

    Türkiye’nin en zengin şehirleri açıklandı: Uşak, Afyon, Denizli ve Kütahya dikkat çekti

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı kişi başına düşen gelir verilerini açıkladı. Buna göre, kişi başına düşen gelir sıralamasında Uşak 31 bin 862 lira ile 10. sırada yer aldı. Afyonkarahisar 31 bin 448 lira ile 11., Denizli 31 bin 377 lira ile 12., Kütahya ise 31 bin 327 lira ile 13. sırada yer aldı.

    Türkiye İMSAD 2024 beklentilerini paylaştı

    Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2024 yılı beklentilerini paylaştı. Buna göre, Türkiye’de 2024 yılında inşaat sektörünün büyümesi bekleniyor.

    Yabancı kontrollü girişimlerde Almanya başı çekiyor

    Türkiye’deki yabancı kontrollü girişimlerin sayısı 2022 yılında 10 bin 600’e ulaştı. Bu girişimlerin toplam sermayesi ise 375 milyar doları aştı. Yabancı kontrollü girişimlerde Almanya başı çekiyor.

    Yurtta bugün hava nasıl? Kuvvetli yağış uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde hava durumu tahminini açıkladı. Buna göre, bugün Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Antalya’nın doğu ve batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Antalya’nın doğu ve batı kesimlerinde kuvvetli yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.