Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Çarşamba günü yükseliyor

Uşak’ta Sıcaklıklar Artıyor! Uşak’ta

Uşak’ta Sıcaklıklar Artıyor!

Uşak’ta 5 günlük hava durumu tahmini açıklandı. Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artması bekleniyor.

Pazartesi: En düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Nem oranı %42, rüzgar hızı ise 73 kilometre saat olacak. Geçmişte bu tarihte en düşük sıcaklık -1,7 derece, en yüksek sıcaklık ise 26 derece olarak kaydedilmiştir.

Salı: En düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Nem oranı %26, rüzgar hızı ise 70 kilometre saat olacak. Geçmişte bu tarihte en düşük sıcaklık 0,2 derece, en yüksek sıcaklık ise 26,1 derece olarak kaydedilmiştir.

Çarşamba: En düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık 29 derece olacak. Nem oranı %19, rüzgar hızı ise 42 kilometre saat olacak. Geçmişte bu tarihte en düşük sıcaklık -0,7 derece, en yüksek sıcaklık ise 26,9 derece olarak kaydedilmiştir.

Perşembe: En düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık 23 derece olacak. Nem oranı %35, rüzgar hızı ise 54 kilometre saat olacak. Geçmişte bu tarihte en düşük sıcaklık -3,4 derece, en yüksek sıcaklık ise 24,2 derece olarak kaydedilmiştir.

Cuma: En düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Nem oranı %86, rüzgar hızı ise 30 kilometre saat olacak. Geçmişte bu tarihte en düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık ise 26,2 derece olarak kaydedilmiştir.

Genel Değerlendirme:

Uşak’ta bu hafta genel olarak güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artması bekleniyor. Haftanın en sıcak günü Çarşamba günü olacak. Yağmur ihtimali düşük.

Uşaklılara Tavsiyeler:

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte güneş yanığı riskine karşı güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin. Bol su içmeyi ve serin kalmaya özen gösterin. Özellikle açık havada uzun süre kalacaksanız güneş gözlüğü ve şapka takmayı unutmayın.

Uşak’ta Cumartesi Saat 9 ile
Sıradaki Haber Meteoroloji hafta sonu uyarısı yaptı: Saat verildi, Uşak’a sağanak geliyor