Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta üreticilere tarımsal bilgilendirme toplantısı

    Uşak‘ta Tarımsal Üretim Planlaması

    Uşak‘ta Tarımsal Üretim Planlaması ve ÇKS İşlemleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

    Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Banaz İlçesi, Kaplangı Köyü’nde tarımsal üretim planlaması, ÇKS işlemleri ve tarımsal konularda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

    Toplantıya İl Müdürü Serkan Bilir, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Ünal ve teknik personellerin yanı sıra köyde yaşayan üreticiler katıldı.

    Toplantıda, üreticilere tarımsal üretim planlaması ve ÇKS işlemleri konusunda bilgiler verildi. Ayrıca, üreticilerin karşılaştıkları sorunların çözümü için de görüş alışverişinde bulunuldu.

    İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplantıda yaptığı konuşmada, Banaz İlçesi, Kaplangı Köyünde; İl Müdürü Serkan Bilir, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Ünal ve teknik personellerin katılımı ile üreticilerimize tarımsal üretim planması, ÇKS işlemleri ve tarımsal konularda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.” dedi.

    ÇKS işlemlerinin de üreticiler için önemli olduğunu belirten Bilir, “ÇKS kayıtları, üreticilerimizin desteklerden yararlanması için gereklidir. Bu nedenle, tüm üreticilerimizin ÇKS kayıtlarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

    Toplantı, üreticilerin sorularının cevaplanması ile sona erdi.