Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

UŞİMDER, yeni müdürü ziyaret etti

UŞAK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

UŞAK AİLE VE SOSYAL

Uşak İl Başkanı Harun Kara ve UŞİMDER yönetim kurulu üyeleri, Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Uşak, [tarih] tarihinde Uşak İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne atanan Zekai İnan’a, Uşak İl Başkanı Harun Kara ve UŞİMDER yönetim kurulu üyeleri Fuat Gökçeoğlu, Ramazan Kocabıyık ve Ahmet Damburacı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret kapsamında, İl Müdürü Zekai İnan’a yeni görevinde başarılar dileyen heyet, işbirliği ve dayanışma mesajları ile bulundu.

UŞİMDER Uşak İl Başkanı Harun Kara, yaptığı açıklamada, “Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Zekai İnan’ın görevine başlaması nedeniyle bir araya geldik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak, şehrimizin sosyal hizmetler alanında daha da güçlenmesi ve gelişmesi için işbirliği içinde çalışmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Zekai İnan ise, “UŞİMDER yönetimi ve İl Başkanı Harun Kara’nın nazik ziyareti beni çok mutlu etti. Şehrimizin sosyal hizmetler alanındaki potansiyelini daha da artırmak için birlikte çalışma fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği samimi bir ortamda gerçekleşti. Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, il genelinde sosyal hizmetler alanında yürütülen çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyor.