Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    AK Parti Uşak dahil illerdeki adayları açıkladı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar

    AK Parti, İstanbul’dan sonra

    AK Parti, İstanbul’dan sonra aday tanıtım toplantısının ikincisini Ankara’da gerçekleştirildi. 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin aday Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan açıklama öncesi önemli mesajlar vererek, seçimin sandıktan önce sahada kazanılacağını hatırlattı. Erdoğan, CHP’ye de tepki gösterdi. Ankara Büyükşehir için Turgut Altınok’u, İzmir’e ise Hamza Dağ aday gösterildi.

    ANKARA (İGFA) – AK Parti’de daha önce Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden gelen şehit haberleri sonrasında ikinci aday tanıtım toplantısı bugüne ertelenmişti.

    7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin belediye başkan adaylarını tanıtan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci aday tanıtım toplantısında aralarında Ankara ve İzmir’in de olduğu 17 büyükşehir ve 31 ilin adayını açıklıyor.

    “HALKA HİZMET İÇİN VARIZ”

    AK Parti’nin kuruluş aşamasında Erdemliler Hareketi olarak başladıklarını belirten Erdoğan, 31 Mart’ta bir kez daha milletimize hizmet etmeye talip olduklarını söyledi. Erdoğan, 31 Mart’ta bir kez daha şehirlerimize eser vermeye, milletimize hizmet etmeye talibiz” dedi.

    ERDOĞAN’DAN CHP’YE TEPKİ

    CHP’nin artık bölücü örgütün güdümündeki partinin kontrolünde olduğunu öne süren Erdoğan, “CHP, DEM Parti tarafından esir alınmıştır. Teröre ‘terör’, teröriste ‘terörist’ diyemiyorlar. Özgür Efendi, iradesini terör örgütü temsilcilerine teslim etti. Türkye’Türkiye’nin tehditlerle hizaya getirilemeyeceğini öğrenecekler. 31 Mart’ta tüm illerimizi belediyecilikle tanıştırmakla kalmayacağız Özgür Efendiyi de özgürleştireceğiz. Hedefimiz, muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Aşk ve şevkle çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el bırakmayacağız, çok çalışacağız” diye konuştu.

    “CUMHUR İTTİFAKI’NDA AYRIM ASLA OLMAYACAK”

    “Seçimin sandıktan önce sahada kazanılır” diyen Erdoğan, “Sahada kazanmanın yolu ise seçimi gönüllerde kazanmaktır. Oy yoksa hizmet de yok diyen edepsizlerden asla olmadık. Biz her zaman milletimizin bizden beklediklerini dikkate aldık. CHP zihniyetinin yaptığı gibi, seçmenin oyunu çantada keklik görmeyeceksiniz. Bize oy versin ya da vermesin her vatandaşa ulaşarak zihnini ve kalbini yeniden kazanmak mecburiyetindeyiz. 73 gün boyunca durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak, MHP’yi destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kırklareli, Osmaniye’de de aynı azim, şevkle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak” dedi.

    Erdoğan konuşmasında il başkan adaylarını alfabetik sıraya göre, il teşkilatları ve milletvekilleri ile birlikte sahneye davet etti. Erdoğan, aday tanıtımlarında Ankara ve İzmir’e ayrı pencere açtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Turgut Altınok‘u açıklayan Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi için de Hamza Dağ‘ı Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterdi.

    ADANA: Fatih Mehmet Kocaispir
    ADIYAMAN: Ziya Polat
    AFYONKARAHİSAR: Hüseyin Ceylan Uluçay
    AĞRI: Mehmet Salih Aydın
    AKSARAY: Evren Dinçer
    AMASYA: Mehmet Uyanık
    ANKARA: Turgut Altınok


    ANTALYA: Hakan Tütüncü
    ARDAHAN: Yunus Baydar
    BATMAN: Adil Sebati Ceylan
    BAYBURT: Mete Memiş
    BİLECİK : Mustafa Yaman
    BOLU: Muhammed Emin Demirkol
    BURDUR: Mehmet Şimşek
    ÇORUM: Halil İbrahim Aşgın
    DİYARBAKIR: Mehmet Halis Bilden


    GAZİANTEP: Fatma Şahin
    GÜMÜŞHANE: Ercan Çimen
    HAKKARİ: İsmet Ölmez
    HATAY: Mehmet Öntürk
    IĞDIR: Ülkü Öcal

    İZMİR: Hamza Dağ
    KAHRAMANMARAŞ: Fırat Görgel
    KARABÜK: Özkan Çetinkaya
    KARAMAN: Mevlüt Akgün
    KAYSERİ: Memduh Büyükkılıç
    KIRIKKALE: Mehmet Saygılı
    KIRŞEHİR: Osman Arslan
    KİLİS: Reşit Polat
    KONYA: Uğur İbrahim Altay
    KÜTAHYA: Kamil Saraçoğlu
    MALATYA:  Sami Er
    MARDİN: Abdullah Erin
    MUŞ: Feyat Asya
    NEVŞEHİR: Mehmet Savran
    NİĞDE: Emrah Özdemir
    SİİRT: Ekrem Olğaç
    SİVAS: Hilmi Bilgin
    ŞANLIURFA: Zeynel Abidin Beyazgül
    ŞIRNAK: Mehmet Yarka
    TEKİRDAĞ: Cüneyt Yüksel
    TRABZON: Ahmet Metin Genç
    TUNCELİ: Erkan Eroğlu
    UŞAK: Mehmet Çakın
    VAN: Abdulahat Arvas
    YOZGAT: Celal Köse
    ZONGULDAK: Ömer Salim Alan

    Kaynak: İGF