Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Ak Parti Uşak Gençlik Kolları stratejik toplantıda buluştu

Ak Parti Uşak Gençlik

Ak Parti Uşak Gençlik Kolları, düzenledikleri Haftalık Olağan İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısını, Ak Parti Uşak İl Başkanı Sn. Himmet YAŞAR ve Gençlik Kolları Başkanı İsmet ÖZKAN’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı, partinin gençlik kademesinin önemli isimlerini bir araya getirerek, ileriye yönelik stratejileri belirleme amacını taşıdı.

Uşak İl Başkanı Himmet YAŞAR ve Gençlik Kolları Başkanı İsmet ÖZKAN liderliğindeki toplantıda, gençlik kollarının vizyonu ve misyonu üzerine yoğun bir değerlendirme yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında gençlik faaliyetleri, gençlerin siyasi katılımını artırma stratejileri, toplumsal sorumluluk projeleri ve gençlerin eğitimine yönelik destek programları yer aldı.

Katılımcıların karşılıklı fikir alışverişi ve koordinasyon içinde geçen toplantı, gençlik kollarının daha etkin bir şekilde çalışması ve toplumun genç kesimine daha fazla katkı sağlaması için atılacak adımları belirleme amacını taşıdı. Katılımcılar, yapılan toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, gençlik kollarının geleceğe yönelik hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

"Uşak'ta siyasi arenada sarsıcı bir
Sıradaki Haber Uşak İyi Parti’de istifa depremi