Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP Uşak Belediye Başkan aday adayları istişare toplantısı yaptı

MHP Uşak Belediye Başkan

MHP Uşak Belediye Başkan Aday Adayları İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Uşak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan Aday Adayları Oğuz Çakmak, Nükrettin Durmaz, İsmail Gündüz, Murat İtil ve Sezer Ateş, İl Başkanı Ümit Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi, Ülkü Ocakları Başkanı Gürkan Uğrasız, TÜRKAV İl Başkanı Çağlar Tuna ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Uşak’ta MHP’nin belediye başkanlığını kazanması için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Toplantıya katılan aday adayları, Uşak’ın sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatırdı. Aday adayları, Uşak’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Toplantının sonunda “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Aday Adaylarımız Oğuz Çakmak,Nükrettin Durmaz,İsmail Gündüz,Murat İtil ve Sezer Ateş ile birlikte istişare toplantımızı İl Başkanımız Ümit Arslan,Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Balta,KAÇEP Başkanımız Gülcan Mavi,Ülkü Ocakları Başkanımız Gürkan Uğrasız,TÜRKAV İl Başkanımız Çağlar Tuna ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik.
Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” bilgisi verildi.

UŞAK HABERLERİ

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

"Uşak'ta siyasi arenada sarsıcı bir
Sıradaki Haber Uşak İyi Parti’de istifa depremi