Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak İl Sağlık Müdürü, Ortopedi ve Travmatoloji Toplantısında

Uşak İl Sağlık Müdürü

Uşak İl Sağlık Müdürü Toplantıda Kritik Değerlendirmeler Yaptı

Uşak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan GÜVENÇ, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi ile Ortopedi ve Travmatoloji doktorlarının katılımıyla gerçekleşen hastane ziyaretleri kapsamındaki değerlendirme toplantısında, ortopedi ve travmatoloji alanında karşılaşılan klinik sorunları detaylı bir şekilde ele aldı.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Alanında Çığır Açacak Gelişmeler Tartışıldı

Uşak İl Sağlık Müdürü Erkan GÜVENÇ liderliğinde gerçekleşen toplantıda, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve Ortopedi doktorları, geleceğe yönelik çözüm odaklı projeleri masaya yatırdı. Hastanede Ortopedi ve Travmatoloji alanında yapılacak iyileştirmeler ve yeni uygulamalar konusunda atılacak adımların değerlendirildiği bu toplantı, bölgesel sağlık hizmetlerine yönelik çığır açacak inisiyatiflerin temellerini attı.

Hekimlere Minnet ve Teşekkürlerini İletti

Toplantıda, Uşak İl Sağlık Müdürü, Ortopedi ve Travmatoloji doktorlarına yönelik özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek, sağlık personelinin fedakarca yürüttüğü hizmetlere vurgu yaptı. İl Müdürü, hekimlerin katkılarına ve özverili çabalarına duyduğu takdiri dile getirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

"Uşak'ta siyasi arenada sarsıcı bir
Sıradaki Haber Uşak İyi Parti’de istifa depremi